موفقیت در کسب و کار خانگی
در ابتدای شروع یک کسب و کار خانگی برای دستیابی به موفقیت باید برنامهریزی داشت و به نکاتی مربوط به محصول و خدمت ارائه شده، بازار و مشتریان توجه کرد و برنامه را بر طبق این موارد تنظیم کرد.
- نگرش جدی و قاطع به کار : در اولین گام برای شروع مشاغل خانگی باید توجه کرد که خانگی بودن آنها به هیچوجه دلیل بر فعالیت کاری کمتر و تمرکز کمتر بر کار نیست و این نوع از کار نیز نیازمند توجه تماموقت فرد است. نگرش خود را از ابتدا اصلاح کنیم.
- نگرش صحیح به مدیریت زمان : هرچند که شرایط زمانی کار اختیاری و منعطف است اما این امر نباید با بیتوجهی و بیبرنامهگی و موکول کردن کارها به ساعات دیگر ددلاینهای کارهای دریافت شده را رد کرد. همیشه خوشقولی و تحویل سریعتر برنامه سبب اعتباربخشی بیشتر به کسب و کار میشود.
- تلاش برای هرچه بیشتر دیده شدن : از آنجایی که کسب و کار خانگی فرد و حرفهٔ ارائه شده را به مراتب کمتر در معرض دید قرار میدهد باید به تبلیغات توجه بسیاری داشت و از هر فرصتی برای جانبخشی به کسب و کار استفاده کرد. از استفاده از شبکههای مجازی تا انواع تبلیغات دیگر. ایجاد هویتهای مجازی مستقل از هویت شخصی و در کنار آن در شبکههای اجتماعی مختلف در معرفی کسب و کار خانگی بسیار موثر واقع خواهد شد.
- برونسپاری و تقسیم فعالیتها : به علت کمتر نیرو داشتن برای انجام کارها بهتر است قسمتی از کارهای روزمره و آسانتر و جانبی را به فرد دیگری انتقال داد. ضمن اینکه اختصاص فردی برای پاسخگویی به تماسها وجههٔ کاری حرفهایتری به کسب و کار خواهد داد.
- کسب مهارتهای جدید : دور بودن از محیطهای کاری فعال و شلوغ که بیشتر میتوانند سبب رشد و بالا کشیدن کارمندان شوند نباید باعث درجا زدن فرد بشود. کسب مهارتها و تواناییهای جدید و عقب نماندن از اطلاعات روز دنیای حرفهای کار از پیشنیازهای اساسی موفقیت در این نوع حرفه است.
- تخصیص راههای ارتباطی گوناگون : راههای ارتباطی حرفهٔ شما نباید به شمارهٔ موبایل محدود شود. اخذ خط تلفن ثابت باعث اعتباربخشی و جذب اعتماد بیشتر مشتریان به کسب و کار خانگی شده و همچنین قرار دادن راههای ارتباطی متنوع به سهولت پیگیری امور و تماسها کمک میکند.

در مجموع نکات فراوانی برای موفقیت در کسب و کار خانگی وجود دارد که توجه به همهٔ آنها از اهمیت برخوردار است. علاوه بر موارد ذکر شده انتخاب نام مناسب، تعهد کاری، طراحی لوگوی اختصاصی، ارتقای فنآوری کار، حفظ انگیزه در مواقع رکود موقت و ناامید نشدن و… از جملهٔ این نکات است.