انگیزه، نشان دهنده وضعیت درونی ذهن ما ست که رفتار را به سمت اهداف حرکت داده یا آن را هدایت می کند. کارآفرینی مستلزم ریسک های مالی زیاد و ساعات های طولانی کار است و کارآفرینان عملا با چالش های جدی مواجهه هستند. اما علیرغم این سختی ها ، آنها شادی و رضایت متفاوتی را تجربه میکنند و به اندازه کافی به کارشان متعهد هستند . به طور معمول، کارآفرینان از انگیزه های کارافرینی پول، کنترل ، انعطاف پذیری، کارتیمی و آموخته هایشان برای ایجاد و توسعه مشاغل مناسب و سودآور بهره میبرند.
انگیزه کارآفرینی، فرآیند تبدیل فرد عادی به تاجر قدرتمند است که می تواند فرصت های منحصر به فردی را ایجاد کرده و ثروت و توسعه اقتصادی را به حداکثر برساند. این تعریف، عامل تحریک میل و شور و شوق در کارآفرینان است که باعث می شود آنها برای رسیدن به اهداف خاص بسیار تلاش کنند و روش های موفق موجود و پیشنهادی را در بوته آزمایش بگذارند. کارآفرینی، روند شناسایی نقاط قوت و فرصت هایی است که در دستیابی به رویاهای طراحی، توسعه و اجرای کسب و کار جدید و با مواجه شدن با تهدیدات و خطرات بالقوه کمک می کند.
کارآفرینان باید برای پیشرفت و رشد کسب و کارشان به خودشان انگیزه بدهند زیرا این ایجاد انگیره درتامین رضایت مشتری اهمیت زیادی دارد. خود انگیزشی در هر مرحله از کارآفرینی و برنامه ریزی و استراتژی تمام هزینه های کسب و کار لازم است. اگر کارآفرینان خود انگیزه باشند، قادر خواهند بود که خود را به عنوان کارآفرین رشد و ارتقا داده و همچنین در صدد تامین نیازهای قبلی و جدید مشتریان برآیند.
علاوه بر این، انگیزه دادن به خود باعث ایجاد احساس مثبت کارآفرین در مورد کسب و کار شده و هیچ چیز نمیتواند مانع یادگیری جزئیات مربوط به تجارت شود. بنابراین، با داشتن پایگاه دانش مطمئن وغنی که ایجاد شده، او همیشه با مشتری با اعتماد به نفس برخورد کرده و قادر به ارائه پیشنهادات ناب و پیش بینی نشده خواهد بود. برای با انگیزه ماندن، برنامه کاری باید مشخص و همیشه در ذهن باشد و خودتان در مورد کسب و کارتان قضاوت کنید.
ثبت نام دوره مدیریت ایده های کسب و کارآفرینی