کارآفرینی فرایند طراحی ، راه اندازی و اجرای کسب و کار جدید وظرفیت و تمایل به توسعه، سازماندهی و مدیریت سرمایه گذاری تجاری همراه با خطر به منظور کسب سود است. به طور معمول، روحیه کارآفرینی با نوآوری و ریسک پذیری مشخص می شود و بخش مهمی از توانایی یک ملت برای موفقیت در بازار جهانی در حال تغییر و رقابتی محسوب میشود. وافرادی که در صدد ایجاد این کسب و کارها هستند، کارآفرین نامیده می شوند.
با توجه به اینکه توسعه کارآفرینی، کلید توسعه اقتصادی است پس از اهمیت خاصی برخوردار است و اهداف توسعه صنعتی، رشد منطقه ای و ایجاد اشتغال به توسعه کارآفرینی وابسته اند. مزیت هایی که توسعه صنعتی دارد شامل موارد افزایش درآمد سرانه، سطح زندگی بالاتر و افزایش صرفه جویی شخصی، افزایش درآمد دولت به شکل مالیات بر درآمد، مالیات بر فروش، صادرات، واردات و توسعه منطقه ای متعادل است. مزیت هایی که کارآفرینی برای افراد داد شامل ایجاد فرصت برای شرکت در سرمایه گذاری ست که از آن لذت می برند، انعطاف پذیری و فراهم کردن آزادی ، تولید هیجان انگیز و کمک به استقلال مالی ست.
در کل ، کار آفرینی به چهار دسته کلی تقسیم بندی میشود؛ کار افرینی کسب و کارهای کوچک که شامل طیف خاصی از کارهست و هر فردی میتواند در شغل خودش دست به کار آفرینی بزند، کارآفرینی استارت آپ های قابل قیاس که سرما یه اش از طریق سرمایه گذاران خاص تامین میشود، کارآفرینی شرکتهای بزرگ که حاصل نوع آوریهای پایدار بوده و محصولات جدید ارائه میکنند و کارآفرینی اجتماعی که صاحبانش افراد خلاقی هستند که با ارائه محصولات جدید به رفع مشکلات اجتماعی میپردازند.
برخی از ویژگیهای دوره آموزش کارآفرینی شامل توسعه ذهنیت و نگرش مثبت، شناسایی ویژگی های رفتاری، نگرش ها و مهارت ها، درک شغل کارآفرینی، درک ویژگی ها و نقش کارآفرینان، شناسایی نیازهای کارآفرینی، یادگیری چگونگی راه اندازی کسب و کار ، شناسایی منابع و بودجه برای رشد کسب و کار، طبقه بندی بازار برای محصول یا خدمات، توسعه بودجه بندی و ایجاد برنامه های احتمالی و یادگیری تمام مهارت است.
ثبت نام دوره مدیریت کارآفرینی