مدیریت بانکداری الکترونیکی ، که با عنوان انتقال الکترونیکی پول (EFT) نیز شناخته می شود، صرفا استفاده از وسایل الکترونیکی برای انتقال مستقیم وجوه از یک حساب به حساب دیگر به جای استفاده از چک یا پرداخت نقدی است. مدیریت بانکداری الکترونیکی بر مسائل انسانی، عملیاتی، مدیریتی و سازمانی استراتژیک در بانکداری الکترونیکی متمرکز است. این مدیریت، موضوعات بسیاری شامل استراتژی شرکت، مدیریت ارتباط با مشتری، مدیریت بانکداری الکترونیکی، فن آوری های بانکداری الکترونیکی، دخالت انسانی در بانکداری الکترونیک، مدیریت دانش، دیدگاه مدیران بانکداری الکترونیکی، مدیریت پروژه، دلایل اجرای بانکداری الکترونیکی، توسعه استراتژی و توسعه وب سایت را پوشش میدهد.
با وجود خطرات احتمالی سرقت هویت و هک حساب و ارتباط کمتر با بانک، بانکداری الکترونیکی مزیت هایی برای مشتریان دارد که شامل توانایی انجام امور بانکی از خانه در هر ساعت از شبانه روز، ارائه تلفن بانک همراه برای مشتریان ، ایجاد فرصت های صرفه جویی در هزینه برای مشتریان، نظارت بر ردیابی هزینه ها توسط بانک های آنلاین و ارائه خدمات با کمترین هزینه به مشتریان میشود.
اهمیت مدیریت بانکداری الکترونیکی از این جهت است که کسب و کارها برای بررسی نقدی، حسابرسی و پرداخت معاملات مالی روزانه به دسترسی کارآمد و سریع به اطلاعات بانکی وابسته اند. بانكداری الكترونیك دسترسی آسان، معاملات امن و گزینه های بانكداری 24 ساعته را فراهم می كند. کسب و کارهای کوچک از اجرای برنامه ها ی بانکی تا تصمیم گیری های مالی با اطلاعات به روز شده، به بانکداری الکترونیک وابسته هستند. در یک محیط کسب و کار مبتنی بر اطلاعات، شرکت هایی که از بانکداری الکترونیکی استفاده نمی کنند، کارایی خوبی نخواهند داشت.
استراتژی های بانکداری الکترونیکی باید بتواند تجارب آنلاین مشتریانی را افزایش دهند که تحت تاثیر اعتماد و مسائل امنیتی قرار میگیرند. درک امنیت الکترونیکی به طور مثبتی تحت تاثیر اعتماد به سیستم بانکی الکترونیکی ، اعتماد ارائه دهنده، آگاهی از تهدید، دسترسی به اطلاعات و آموزش است.