روشهای جذب مهمان

روشهای جذب مهمان

روشهای جذب مهمان

در راستای تبدیل محیط هتل به محلی هرچه جذاب‌تر و شایسته‌تر امور فراوانی برای بهبود وجود دارد که در ادامه به مرور چندی از آن‌ها‌می‌پردازیم که منجر به جذب مسافر برای اقامت بیشتر در هتل‌می‌شوند.

فرآیند جذب میهمان و پرسازی اتاق‌های هتل پیچیده‌تر از آن چیزی است که در ظاهر امر به‌نظر می‌رسد. قبل از اقدام به هر عملی بهتر است که در ابتدا عواملی که باعث ایجاد انگیزه در فرد می‌شود را فهمید. برآورده کرد نیازهای مهمان‌ با صرف بهترین هزینه نسبت به رقیبان سبب انتشار کیفیت ارائهٔ هتل شده و سبب افزایش سیر صعودی آمار فروش اتاق‌ها خواهد شد.
وظیفهٔ اصلی کارکنان هتل، اقدام به فراهم کردن امکانات اقامتی برای مهمان است.

روشهای جذب مهمان
روشهای جذب مهمان

آسان‌سازی روش‌های رزرو

در قدم اول باید توجه داشت که رزرواسیون از مهم‌ترین بخش‌های هتل است. مسئولیت‌ها و خدمات ارائه شده در این قسمت بررسی، جا دادن و لغوسازی رزرو است. این بخش در صنعت هتل‌داری از این جهت که برخورد ابتدایی افراد و اولین مواجه آنان با کارکنان و خدمات محل اقامت است حائز اهمیت است.

انعطاف و تغییر و بهبود نحوهٔ برخورد می‌تواند کمک شایانی به جذب حداکثری مشتری بنماید. تغییر شیوهٔ نحوهٔ برخورد پرسنل، سعی بر کاهش زمان انتظار میهمان، مطلع نمودن دقیق میهمان از شرایط کنونی هتل، شفاف‌سازی و اعلام مشخص هزینه‌هایی که پرداخت آن‌ها بر عهدهٔ میهمان قرار می‌گیرد، از جمله مسئولیت‌های اصلی این قسمت در برخورد با مهمان است.

ارائهٔ سامانهٔ جامع رزرو حاوی اطلاعات کلی و جزئی که سبب سهولت رزرو اتاق شود، ارائه تصاویر مورد نیاز و شرح جامع اتاق‌ها سبب بهبود هرچه بیشتر روند جذب مشتری شود.

بهبود شیوهٔ برخورد پرسنل با میهمان

در صنعت هتل‌داری به کارکنان هتل به عنوان یکی از سرمایه‌های اصلی کار نگاه می شود. علاوه بر خدمات ارائه شده، کمیت و کیفیت خدمات هتل، آداب معاشرت و برخرود کارکنان هتل به‌راحتی می‌تواند در روال بهبود اضاع جذب مشتری و موفقیت هتل زا تضمین نماید. موفقیت در این امر نه‌تنها نیازمند تسلط به مهارت‌های تکنیکی اداره کردن امور که همچنین نیازمند کسب تجربه، مردم‌دوستی، خوش‌روئی و صداقت است.

اهمیت دادن به بدنه و ساختار ساختمان

هتل‌های فرسوده و کهنه شده جلوهٔ مناسبی در دید مسافران نداشته و سبب افت جذابیت و شایسته‌نگری به هتل می‌شود. نوسازی و بازسازی دوره‌ای هتل یکی از امور مهم هتل‌داری برای حفظ جایگاه فعلی و کسب جایگاه والا‌تر است. تخصیص بودجه به افزایش محیط اقامتی و تغییر ظاهر هتل و بهبود خدمات آن به شیوهٔ چشم‌گیری سبب جلب رضایت مشتری خواهد شد.

لیست دوره های هتلداری