اکثر اوقات ، والدین نقاشی کردن را به کودکان شان نمی آموزند تا مانع از خلاقیت شان نشوند. اما آنها چیزهایی از اطرافشان دریافت کرده و مایل به یادگیری نقاشی هستند. در حال حاضر، این مشکل با وجود نقش مربیگری نقاشی کودکان برطرف شده و این امربه عهده مربی نقاشی کودکان گذاشته شده ؛ و آنها نیز باید مراحل توسعه مهارت نقاشی شامل نقاشی به عنوان اولین زبان بصری، توسعه سیستم بصری ، تعیین محدودیت ها و با احتیاط رفتار کردن را در نظر داشته باشند. علاوه براین مربی نقاشی کودکان با یاد دادن مواردی مانند برای خود نقاشی کردن، انتظار نتیجه فوری نداشتن و یادگیری گوش دادن موثر میتواند به یادگیری نقاشی توسط کودک کمک شایانی کند.
اولین چیزی که کودک میتواند انجام دهد ، برداشتن مداد و نقاشی کردن است. اما فناوری های جدید روش های جدیدی را برای یادگیری مهارتهای خلاق کودکان در اختیار گذاشته است. مربیان نقاشی کودکان به واسطه رشته مربیگری نقاشی کودکان به آنها کمک میکنند تا احساساتشان رابیان کرده، مهارت هایشان را افزایش دهند، مهارت حل مشکل شان را توسعه دهند، تصورات شان را آزادانه نشان دهند و برای مدرسه رفتن آماده شوند.
برنامه های آموزش مربیگری نقاشی کودکان شامل تئوری یادگیری، شیوه های تدریس، برنامه ریزی برنامه درسی و طیف وسیعی از رسانه های هنری میشود. اکثر برنامه های آموزش مربیگری نقاشی کودکان نیاز به تمرین دارند و مریبان هر موضوع باید در امتحانات صلاحیت موضوعی پذیرفته شوند.
نقاشی کردن یکی از فعالیتهای مهم کودکان است که نقش مهمی در شکوفایی آنها دارد. بنابراین دوره های مربیگری نقاشی کودکان باید همه جنبه های این آموزش را در بر بگیرد.هدف از دوره های مربیگری نقاشی کودکان، چگونگی آموزش توسعه مهارتهای نقاشی، ا شکال و تعریف انها، رنگ و سایه، طرح های حیوانی ساده، خط کشیدن ، مخلوط کردن رنگ ها، تشخیص رنگ با کلمات، صدا و تصویر، ساختن رنگ ها ،ارتباط برقرار کردن با نقاشی و تصویر سازی ذهنی به کودکان است.
مدارکی که برای مربیگری نقاشی کودکان ارائه شده کارشناسی و کارشناسی ارشد است.